Barion Pixel
HUEN

Kezdőoldal

Szalay György
2010. október 14.

Egy marék aranyért: távol Amerikától – 5. forduló

A héten a Gamax a keddi meccs helyett kipihenhette az újabb peches korai búcsút az álmok földjén, mert a Töfi házaspárja meg dedeket segített tájékozódni az Újvilágban: így egymás elleni összecsapásuk elmaradt. A legnagyobb édeklődéssel a Galim–Elastron és a Hegyvidék–Interface meccseket vártuk.    
Koltai Gábor
2010. október 13.

Ne kapkodj! (V.) - csb I/A 5. forduló

Ez a forduló elég kapkodós volt, a fejükhöz kapkodtak sokan a nem éppen szolid leosztások miatt, ezért kezdjük egy nyugodt kis parti átgondolt ellenjátékával (sehol se ment így, de mehetett volna):        
Gulyás Dániel
2010. október 11.

Mit mond a kártya? – csb I/B 5. forduló

A Kártya Szelleme(s) ismét a Böszörményi úti játékteremre veti jövőbe látó tekintetét, ám egy oldalpillantásban azért a Philadelphiában küzdő ifjak (hajrá, magyarok!) is részesülnek. Fókuszban az I/B!          
George Retek
2010. október 10.

Bridge for bright brains - kanadai gyémántok

Kanada mindig is híres volt természeti kincseiről. A kanadai bridzsezők pedig megkezdték a gyémántbányák kitermelését. Példaként nézzük az alábbi két partit a Kanadai Nemzeti Csapatbajnokság körmérkőzéses szakaszából.      
Szalay György
2010. október 8.

Egy marék aranyért: vessző, paripák - 4. forduló

A jó hírrel kezdjük, vagy a rosszal? Elmaradt a forduló egyetlen rangadója, a Gamax-Dumbovich, előbbiek amerikai útja miatt. Erről a mérkőzésről természetesen később első kézből beszámolunk.        
Koltai Gábor
2010. október 6.

Ne kapkodj! (IV.) - csb I/A 4. forduló

Tudtam, hogy baj lesz ebből a cikksorozatból. Az ellenfeleink alig hibáznak már, annyira igyekeznek minden licitjüket, minden hívásukat alaposan megfontolni. Ez még csak hagyján, de kedvenc partnerem is elkezdte már... Hova jutunk így?      
Gulyás Dániel
2010. október 4.

Mit mond a kártya? – csb I/A 4. forduló

A kártya újra lecsap! Ezúttal, ahogy az első fordulóban is, az I/A-s csapatok küzdelmeibe ugrunk előre bejelentett fejest. Megpróbáljuk megjósolni a kedd esti eredményeket, már csak azért is, mert nemakarásnak körpassz a vége.      
Szemere Róbert
2010. október 4.
Kedves versenyrendezők!

Élő versenyek népszerűsítése

Kedves versenyrendezők!   Elnökségi tagként és a BBO magyar klub vezetőjeként kiemelt fontosságúnak tartom az élő versenyek népszerűsítését, a magyar és külföldi online játékosok megszólítását. Éppen ezért a BBO magyar klub 2010 szeptemberétől, kéthetente vasárnap nyílt versenyeken népszerűsíti a soron következő hazia versenyeket.
Koltai Gábor
2010. október 1.

Ne kapkodj! (III.) - csb I/A 3. forduló

1. Rögtön az első parti, be se melegedtünk még, és máris komoly feladatok várnak ránk:              
Koltai Gábor
2010. október 1.

Ne kapkodj! (II.) - csb I/A 2. forduló

Az előző kapkodós partikban egy felvevőjáték és egy licit szerepelt, legyen most egy szép nyugodt ellenjáték is. (A parti valódi, a többi meg csak mese.)