Barion Pixel
HUEN

Kezdőoldal

Bridzs Európa-bajnokság 2016, Budapest

Magyar Ádám - 2015. október 27.

A Dumbovich és a Hegedűs csapat nyerte a válogatókat

Véget értek a válogatóversenyek. A nőknél a Hegedűs (Hegedűs Orsolya, Zalai Ágnes, Csipka Szilvia, Els Toutenel), a nyílt kategóriában pedig a Dumbovich (Dumbovich Miklós, Winkler Gábor, Szalay György, Szilágyi László, Kemény György, Szalka Tamás) összeállítású csapat győzött, és játszhat a 2016-os EB-n Budapesten magyar színekben.
Magyar Ádám - 2015. október 21.

Válogatóverseny 2016 – a BBO-n ezen a hétvégén is

Dumbovich vagy Vakrandi? Mezei vagy Hegedűs? 2016-ban Budapest, a Groupama Aréna ad otthont a csapat Európa-bajnokságnak. A magyar csapatok kiválasztására irányuló válogatóversenyek megkezdődtek, ezen a héten péntektől vasárnapig rendezik a nyílt és a női döntőket, a párharcok a BBO-n végig követhetők lesznek.
Kelen Károly - 2015. szeptember 7.

Kezdődik a szezon – beszélgetés Homonnay Gézával

A bridzsvilág pezseg, újabb csalásgyanús esetre derült fény, és a legújabb hírek szerint az Európa-bajnok izraeli csapat nem vesz részt a szeptember 26-án kezdődő világbajnokságon (Bermuda Kupa) Indiában.* Nálunk is indul a szezon, és bár ilyen szenzációval szerencsére nem szolgálhatunk, néhány kérdést megbeszéltem Homonnay Gézával, a Magyar Bridzs Szövetség elnökével.
Kovács Gergely - 2015. június 30.

Hivatalos: Magyarország rendezi a 2016-os Eb-t!

Döntött az Európai Bridzsliga (EBL): Magyarország lesz a rendezője a jövő évi, 53. bridzs csapat Európa-bajnokságnak. 2016. június 16–26. között várhatóan a budapesti Groupama Arénában mérkőznek meg Európa legjobb csapatai. Az EBL végrehajtó bizottsága tromsői ülésén hozta meg a döntést. Több mint egy éve folytak a tárgyalások a Magyar Bridzs Szövetség és az EBL között, Yves Aubrey EBL-elnök többször járt Budapesten ez ügyben. Az európai szövetség vezetője többször nyilatkozott úgy, hogy szeretnék, ha Magyarország rendezhetné meg a legnagyobb presztízsű európai válogatott versenyt, most Norvégiában erről hozott határozatot az EBL.