Barion Pixel
HUEN

Kezdőoldal

Magyar Ádám - 2018. október 4.

Tablet az 1A-ban

A Lovebridge által kifejlesztett tabletes versenyrendszer tesztjeit folytatva decembertől az MP-párosbajnokság 1A osztályában is tablettel fogunk játszani.

Az eddigi tesztek sikereit látva az elnökség úgy döntött, hogy lehetőséget nyújt a Lovebridge csapatának arra, hogy  a rendszert az MP-bajnokság legmagasabb osztályában is kipróbálják.

Ehhez természetesen rengeteg új funkciót kell még addig kidolgozniuk. A Szövetség részletes feltételrendszert is kidolgozott, amelyet a rendszernek teljesítenie kell. Ezeket a programozó csapat, a Szövetséggel együttműködve folyamatosan fejleszti.

A rendszer tesztje lesz majd az OIMP-döntő, amelynek selejtezőit és A-döntőjét szintén tabletek használatával rendezzük majd. A játékosok gyakorlását a Palatinus klubban rendszeresen megrendezett versenyek is segítik majd

(FRISSITÉS - 10.06.)

Sokak kérésére csatoljuk azt a feltételrendszert, amelyet a fejlesztők augusztus elején kaptak, és azóta dolgoznak rajta. Ez a lista reflektál a tablet addigi tapasztalataira, így előnyben van, aki követte a Lovebridge eddigi fejlődését. Akinek van hozzátennivalója, írja meg a fotitkar@bridzs.hu címre - ha hasznosnak tartjuk, kérni fogjuk annak megvalósítását is.

Feltételrendszer