Kedves Sporttársak!

A héten már a megújult honlapunkat találjátok a bridzs.hu címen. Célunk a megújítással az volt, hogy átlátható, a versenyidőpontokat, -eredményeket, a mesterpont-nyilvántartást áttekinthetően kezelő, a hazai bridzsélet legfontosabb dolgait előtérbe helyező honlapunk legyen. Az oldal dizájnja hamarosan frissül, az arculatváltáshoz tartozik, hogy az MBSZ-nek modernebb logója lesz.

Az új honlap egyelőre egy alap, a következő hónapokban továbbfejlesztjük, tartalmát bővítjük, hogy még inkább felhasználóbarát, élő és informatív legyen. Ennek a munkának a zömével az év végéig szeretnénk végezni. A jelenleg meglévő esetleges hibák, hiányosságok kapcsán a fotitkar@bridzs.hu emailcímen várjuk az észrevételeket.

Hosszú távú tervünk, hogy a mesterpont-nyilvántartás _a leendő klubmesterpontokkal egyetemben_, a versenykiírások, -eredmények és a versenyengedélyes játékosok egy, valós idejű rendszerben legyenek nyilvántartva. Ez bonyolult és időigényes informatikai fejlesztéssel jár.

Az elnökség új határozatot fogadott el: a korábban megjelent nyilatkozattal ellentétben úgy látjuk, szükség van a tagok számára a bridzs.hu-ról egy linken elérhető fórumra. Ennek elkészültéig kérjük, legyetek türelemmel, ahogy az új rendszer beállításával óhatatlanul együtt járó esetenkénti fennakadásokkal, problémákkal szemben is szeretnénk, ha egy darabig még megértőek lennétek.

Felhívjuk a figyelmet, hogy ahogy eddig, úgy a továbbiakban is a honlapon megadott emailcímeken lehet hivatalosan a szövetség szervezeteihez, bizottságaihoz, tisztségviselőihez fordulni. A szövetség címlistája itt érhető el.

MBSZ-elnökség