Barion Pixel
HUEN

Kezdőoldal

Kovács Gergely - 2015. november 25.

A GAMAX nyerte a csapatbajnokságot

A Dombi Gergely, Homonnay Géza, Lakatos Péter, Winkler Gábor összeállítású GAMAX csapat nyerte a közép-magyarországi csapatbajnokságot az I/A osztályban. Az utolsó fordulóban került össze az első két helyen álló GAMAX és a tavalyi győztes Galim. Bár a rangadót szoros küzdelemben a második helyezett nyerte 11,27–8,73-ra, az élenálló megőrizte pozícióját. Bejutott az országos döntőbe még a Dumbovich, a Visoft, a Vakrandi és az Interface.

Az I/B-ben a Szigethy győzött, feljutott még a második Csillagvirág, osztályozót játszhat az Ecosoft. A II. osztály bajnoka a Durostone lett, feljutott még a Rappen és az ELTE, osztályozót játszhat a Mákosnudli. A III. osztály bajnoka a Pikk csapat lett, feljutott még a Cyan és a Jazzy, az Ördögszekér játszhat a II. osztályért.

Jövő júniusban Budapest ad otthont a csapat Európa-bajnokságnak. A Groupama Arénában játszani fog a friss bajnokcsapatból Winkler Gábor, hiszen ő is tagja az őszi válogatón győztes hatosnak. A bajnoki ezüstérmes Galimból Kemény György és Szalka Tamás lesz ott az Eb-válogatottban, a bronzérmes Dumbovich csapatból pedig a 2012-ben csapatban szenior olimpiai bajnoki címet nyerő Dumbovich Miklós.


További cikkek ebben a témában