Hírek

92 cikk

Félévösszegző elnöki beszámoló

Homonnay Géza - 2016.07.06
Beszámolóm az alábbi témákat öleli fel: budapesti bridzs Eb, ifjúsági világbajnokságok augusztusban, klubmesterpont-rendszer, jövő év elejei országos csapatbajnokság, valamint általános stratégiai kérdések. »»

Volt egyszer egy Omar Sharif bridzsklub...

Magyar Ádám - 2016.07.05
A Kibic KSE két fordulós nyílt BBO-versenyt indít nyereményekkel! »»

Második helyezés az EB-n

Magyar Ádám - 2016.06.27
A magyar csapat második helyezést ért a június 25-én véget ért vasutas Európa-bajnokságon! »»

Közel volt a vb-kvalifikáció – véget ért a budapesti Eb

Kovács Gergely - 2016.06.25
Franciaország már az utolsó forduló előtt behozhatatlan előnnyel vezetett a budapesti Groupama Arénában rendezett 53. bridzs csapat Európa-bajnokság nyílt versenyében, így nagy különbséggel lett első, a második helyet Svédország, a harmadikat Hollandia szerezte meg a 37 csapatos mezőnyben. A magyar nyílt csapat 11. lett, női csapatunk a 14., szeniorjaink a 17. helyen végeztek. »»

Itt vannak!

Kovács Gergely - 2016.06.13
Megérkeztek az Eb-kellékekkkel tömött kaminok, elkezdődött a versenytermek berendezése, már Budapesten az EBL vezérkara, túl vagyunk a sajtótájékoztatón, és a gyerekek élő adásban próbálták ki az Eb-kártyákat. Csütörtökön kezdődik az 53. bridzs Európa-bajnokság a Groupama Arénában. A sajtótájékoztatón készült fotókból galéria látható az Európa-bajnokság Faceboook-oldalán. »»

Élő videoközvetítés a hétfői sajtótájékoztatóról

Kovács Gergely - 2016.06.12
Június 13-án, hétfőn délelőtt 11 órakor kezdődik az Európa-bajnokság sajtótájékoztatója a Groupama Arénában. Az eseményt élőben lehet követni az interneten. »»

Ottlik kiállítás megnyitó az iF-ben

Kovács Gergely - 2016.06.09
Az iF Bridzs-sziget eseménysorozat keretében az 53. Budapesti Bridzs Csapat Európa-bajnoksághoz kapcsolódva Ottlik Géza bridzs szakírói munkásságát, bridzsezéssel való kapcsolatát és a bridzs játék hagyományait bemutató kiállítási anyagot állított össze Nemes Péter szobrászművész. »»

Fókuszban a magyar lányok

Kovács Gergely - 2016.06.06
A jövő csütörtökön kezdődő budapesti Európa-bajnokságon a magyar női válogatottat erősítő Fischer Brigitta és Els Toutenel a Magyar Krónikában. »»

IMP-bajnokság: remekelő Eb-válogatottak

Kovács Gergely - 2016.06.02
A június 16-án kezdődő budapesti Európa-bajnokságra tavaly összeálló Kemény György–Szalka Tamás pár nyerte az IMP-bajnokságot az I/A osztályban. A friss bajnok a nyolcfordulós sorozat nagy részében az elsők között állt. A második az Eb-n a szeniorválogatottat erősítő Szappanos Géza és a női válogatott nem játszó kapitánya, Kelen Károly lett, a harmadik helyen pedig a szintén a nyílt Eb-válogatottban játszó Dumbovich Miklós–Winkler Gábor pár végzett. »»

IBBF információk

Magyar Ádám - 2016.05.30
Minden, amit tudni akartál a hamarosan kezdődő IBBF-ről, de nem merted megkérdezni. »»

92 cikk