Hírek

79 cikk

Közel volt a vb-kvalifikáció – véget ért a budapesti Eb

Kovács Gergely - 2016.06.25
Franciaország már az utolsó forduló előtt behozhatatlan előnnyel vezetett a budapesti Groupama Arénában rendezett 53. bridzs csapat Európa-bajnokság nyílt versenyében, így nagy különbséggel lett első, a második helyet Svédország, a harmadikat Hollandia szerezte meg a 37 csapatos mezőnyben. A magyar nyílt csapat 11. lett, női csapatunk a 14., szeniorjaink a 17. helyen végeztek. »»

Itt vannak!

Kovács Gergely - 2016.06.13
Megérkeztek az Eb-kellékekkkel tömött kaminok, elkezdődött a versenytermek berendezése, már Budapesten az EBL vezérkara, túl vagyunk a sajtótájékoztatón, és a gyerekek élő adásban próbálták ki az Eb-kártyákat. Csütörtökön kezdődik az 53. bridzs Európa-bajnokság a Groupama Arénában. A sajtótájékoztatón készült fotókból galéria látható az Európa-bajnokság Faceboook-oldalán. »»

Élő videoközvetítés a hétfői sajtótájékoztatóról

Kovács Gergely - 2016.06.12
Június 13-án, hétfőn délelőtt 11 órakor kezdődik az Európa-bajnokság sajtótájékoztatója a Groupama Arénában. Az eseményt élőben lehet követni az interneten. »»

Ottlik kiállítás megnyitó az iF-ben

Kovács Gergely - 2016.06.09
Az iF Bridzs-sziget eseménysorozat keretében az 53. Budapesti Bridzs Csapat Európa-bajnoksághoz kapcsolódva Ottlik Géza bridzs szakírói munkásságát, bridzsezéssel való kapcsolatát és a bridzs játék hagyományait bemutató kiállítási anyagot állított össze Nemes Péter szobrászművész. »»

Fókuszban a magyar lányok

Kovács Gergely - 2016.06.06
A jövő csütörtökön kezdődő budapesti Európa-bajnokságon a magyar női válogatottat erősítő Fischer Brigitta és Els Toutenel a Magyar Krónikában. »»

IMP-bajnokság: remekelő Eb-válogatottak

Kovács Gergely - 2016.06.02
A június 16-án kezdődő budapesti Európa-bajnokságra tavaly összeálló Kemény György–Szalka Tamás pár nyerte az IMP-bajnokságot az I/A osztályban. A friss bajnok a nyolcfordulós sorozat nagy részében az elsők között állt. A második az Eb-n a szeniorválogatottat erősítő Szappanos Géza és a női válogatott nem játszó kapitánya, Kelen Károly lett, a harmadik helyen pedig a szintén a nyílt Eb-válogatottban játszó Dumbovich Miklós–Winkler Gábor pár végzett. »»

IBBF információk

Magyar Ádám - 2016.05.30
Minden, amit tudni akartál a hamarosan kezdődő IBBF-ről, de nem merted megkérdezni. »»

A dicső magyar bridzsmúltról a Nemzeti Sportban

Kovács Gergely - 2016.05.24
A magyar bridzs legfényesebb sikereiről dióhéjban, meg egy kicsit a budapesti Európa-bajnokságról is a Nemzeti Sport Hosszabbítás mellékletében. »»

Eb-mez

Kovács Gergely - 2016.05.18
A magyar bridzsválogatott Európa-bajnoki mezeinek terve. »»

Hangos közvetítés vasárnap az Ecosoft Kupa döntőjéről

Kuttner György - 2016.05.12
Ezúttal péntektől hétfőig tart a több évtizedes múlttal rendelkező Ecosoft Kupa Balatonföldváron. Az idén négy versenyszámot rendeznek, a csapatverseny vasárnapi A-döntőjéről, 13 órától, élő BBO-s közvetítést tervezünk. A közvetítés alatt újra kipróbáljuk az Eb-re készülő Bridzs-sziget projekt alapját képező hangos kommentálást, ezúttal Kerekes Zsuzsa és Csepeli Miklós lesznek a riporterek. »»

79 cikk