Barion Pixel
HUEN

Kezdőoldal

Magyar Ádám - 2017. március 2.

Újra szól a hatlövetű...

Újra magyar verseny hangos közvetítésére kerül sor a BBO-n. A tavalyi EB-n bizonyított riportercsapat újra akcióban!

Ezen a hétvégén, szombaton és vasárnap kerül sor az új rendszerű Országos Csapatbajnokság döntőjére. Az előcsatározások során a Dumbovich, a Galim és a Fészek jutottak tovább, hozzájuk csatlakozik most a budapesti bajnok Gamax. A kétszer 20 leosztásos körmérkőzésről mindkét nap hangos közvetítést tervezünk a BBO-n.

Éppen egy éve, a tavalyi OCSB alkalmával került sor az első hangos közvetítésre, melyet Csepeli Miklós emlékezetes módon, egymaga abszolvált. Később riportercsapatunk és a műszaki stáb a budapesti Eb alkalmával bizonyított. Közülük Szentandrási Gergő most a versenyasztalnál szerepel. A hétvégi közvetítések során a tapasztalt tudósítók mellett, Fischer Brigi és Kelen Károly személyében új riportereket is avatunk.

A közvetítések programja megtekinthető: https://www.bridgebase.com/vugraph/schedule.php oldalon. A felújított BBO használati kézikönyv pedig itt: http://bridgebase.instantweb.hu/ (Vugraph-közvetítés követése a BBO-n). Kérdéseitekkel továbbra is megkereshetitek Lénárt Zolit (a közvetítések alatt Lionheart1).

Jó szurkolást!