Barion Pixel
HUEN

Kezdőoldal

Magyar Ádám - 2016. április 20.

Újra hangos közvetítés vasárnap

A Magyar Kupa döntőjével folytatódik az EB-felkészülési közvetítéssorozat.

A hétvégén rendezzük a Magyar Kupa nyolcas döntőjét. Negyeddöntők péntek este, elődöntők szombaton, a döntő pedig vasárnap lesz. Terveink szerint (mivel nagyon kevesen jelentkeztetek BBO-operátornak) csak a döntőt közvetítjük vasárnap, ennek részletes menetrendjét itt megtalálhatjátok.

Az országos negyeddöntőbe a főágról az Interface, a Dumbovich, a Nők és az Ecosoft csapatai jutottak, hozzájuk sorsoljuk csütörtök reggel a vidéki selejtezők győzteseit (Elastron, Pál, Visoft és a szerda esti Szeged-Vakrandi meccs győztese). 

FRISSÍTÉS: Azóta megtörtént a sorsolás is: a negyeddöntőben Dumbovich - Visoft, Interface - Elastron, Nők - Vakrandi és Ecosoft - Pál meccsekre kerül sor, az elődöntőt az első két és a második két meccs győztesei játsszák.

A közvetítés alatt újra kipróbáljuk az Eb-re készülő Bridzs-sziget projekt alapját képező hangos közvetítést: a mérkőzést folyamatosan hangban is közvetíti a Csepeli Miklós vezette stáb a BBO-n. A csapat új riporterekkel is bővül, de a pontos beosztás még nem ismert: attól is függ, hogy melyik riporter meddig jut a kupában, ugyanis több riporterünk játszani is fog: Csepeli Miklós az Elastron, Varga István az Interface, Kuttner György és Czímer Csaba a Vakrandi, Macskásy Gábor pedig a Visoft színeiben.

Ha bárkinek technikai problémája volna a közvetítés közben, keresse Lénárt Zoltánt, Skype-on. Az erre a célra létrehozott felhasználónév: BBO_HU_helpdesk. Lénárt Zoltán írt egy rövid összefoglalót is arról, hogy hogyan lehet hangos (és hangtalan) közvetítéseket követni. Aki még nem gyakorlott, itt tájékozódhat erről.


További cikkek ebben a témában