Barion Pixel
HUEN

Kezdőoldal

Kovács Gergely - 2017. február 8.

Homonnay–Winkler az MP-páros bajnoka

A IV. osztály kivételével véget ért a közép-magyarországi MP-párosbajnokság. Jövő hét hétfőn kezdődik a Magyar Kupa.

Az I/A-ban a nyolcfordulós verseny utolsó játéknapja előtt a negyedik helyen állt a Homonnay Géza–Winkler Gábor pár, aztán jó hajrával 5,6 ponttal bejött Udvari Szabolcs és Szőts Gábor elé. A harmadik a Gellér János–Gál Péter páros lett. Az I/A végeredménye

Az I/B-ben óriási különbséggel, több mint 3,5 százalékos előnnyel győzött a Mirk Gábor–Kepecs Gábor–Száz György trió, igen kis különbségek voltak viszont a helyezettek között. A legjobb kieső-épp nem kiesőről mindössze 1 pont döntött. Az I/B végeredménye.

A II. osztályban még nagyobb volt a bajnok fölénye: a Honyek András–Szentandrási Gergely pár ritkán látható, 60,74 százalékos összteljesítménnyel, a második előtt több mint 8 százalékos előnnyel lett bajnok és ezzel I/A-s a következő kiírásban. A II. osztály végeredménye.

A III. osztályban kiegyenlített volt a küzdelem az élbolyban, a bajnok Vidóczy Tamás–Hüttl Kálmán pár és a hatodik helyezett között csak kicsivel több mint két topszkórnyi lett a különbség. A III. osztály végeredménye

A IV. osztályban is ellépett az első a mezőnytől, Takács Mária és Széles Csaba közel 58 százalékkal győzött. A IV. osztály végeredménye.