Bridzsélet

738 cikk

Csapatmustra – csb 7. forduló

Bozzai Bence, Gulyás Dániel - 2016.10.30
Az őszi szünet előtt lementek az alapszakasz meccsei a középső két osztályban, legfölül pedig a címvédő GAMAX úgy szárnyalt eddig, hogy innen már aligha száll el a győzelme. Nézzük a hetedik forduló történéseit pár érdekes partival fűszerezve! »»

Az úgy történt – csb I/A 6. forduló

Fazakas Gergely - 2016.10.27
...hogy a nagyobb lap kisebb lett volna. Az I/A 6. fordulójában a lapok nekünk, Kelet–Nyugatnak kedveztek. »»

Csapatmustra – csb 6. forduló

Gulyás Dániel, Bozzai Bence - 2016.10.22
Az I/B-ben és a II. osztályban tetőfokára hágnak az izgalmak, hiszen a héten dől el, kik melyik házba jutnak, utána ott négyfordulós rájátszások következnek. Izgalomban persze a másik két osztályban sincs hiány. »»

Csapatmustra – csb 5. forduló

Bozzai Bence, Gulyás Dániel - 2016.10.15
A rájátszásos divíziókban közel az alapszakasz vége, az I/A-ban és a III. osztályban pedig félidejéhez ért a csapatbajnokság. E heti történések, partik és helyzetjelentés. »»

A wroclawi olimpia a játékos szemével II.

Gulyás Dániel - 2016.10.15
Az első részbena kapitányi értékelés, az előzmények és a jól sikerült első két nap került terítékre, most következzen a wroclawi olimpiai beszámoló második része, az utolsó négy nap krónikája. A harmadik napnak a harmadik helyről, nagy lelkesedéssel kezdtünk neki... »»

Csapatmustra – csb 4. forduló

Bozzai Bence, Gulyás Dániel - 2016.10.09
Túl vagyunk a csapatbajnokság harmadán, legalábbis azok, akiknek nincs halasztott meccsük hátra, a rájátszásos osztályokban már csak három forduló van az alapszakasz végéig. A legtöbb divízióban olyan szoros az állás, hogy sok csapat számra még lehet eső, lehet hó. »»

A wroclawi olimpia a kapitány és a játékos szemével I.

Gulyás Dániel, Talyigás Péter - 2016.10.06
A wroclawi bridzsolimpián a nyílt csapatok versenyében induló magyar válogatottnak csoportjában az első ötben kellett volna végeznie vagy megszerezni a legjobb hatodik helyet a továbbjutáshoz. Sokáig jól állt a csapat, de végül nem jött össze a legjobb 16 közé kerülés. Talyigás Péter kapitány és Gulyás Dániel, a hat játékos egyike két részben értékeli, illetve idézi fel a történteket. Első rész. »»

Csapatmustra – csb 3. forduló

Gulyás Dániel, Bozzai Bence - 2016.10.01
Az I/A-ban a sok elmaradt meccs miatt nem tiszták még az erőviszonyok, de lejjebb is változatos képet mutatnak a bajnoki osztályok. E héten is értékeljük a friss eredményeket, tippelünk egy-egy jövő heti mérkőzésre, és megidézünk pár érdekes partit. »»

Az úgy történt – csb I/A 2. forduló

Fazekas Gergely - 2016.09.27
A gyáva oroszlán becsönget. Az első partiban Kelet–Nyugaton 5 treffet vagy 3 szant célszerű játszani. Már ha sikerül megtalálni… »»

Csapatmustra – csb 2. forduló

Bozzai Bence, Gulyás Dániel, Kovács Gergely - 2016.09.24
Sok halasztással indult a bajnokság, de mostantól már talán felveszik az utazótempót a csapatok. Jó pár érdekességgel szolgált a második játékhét is, szokásunk szerint elemezzük a történéseket, megpróbálunk a jövőbe látni (legalábbis a jövő hétig), és felidézünk egy-(két) partit minden osztályból. »»

738 cikk