Bridzsélet - Bajnokságokról

335 cikk

Csapatmustra – csb 6. forduló

Gulyás Dániel, Bozzai Bence - 2016. október 22.
Az I/B-ben és a II. osztályban tetőfokára hágnak az izgalmak, hiszen a héten dől el, kik melyik házba jutnak, utána ott négyfordulós rájátszások következnek. Izgalomban persze a másik két osztályban sincs hiány. »»

Csapatmustra – csb 5. forduló

Bozzai Bence, Gulyás Dániel - 2016. október 15.
A rájátszásos divíziókban közel az alapszakasz vége, az I/A-ban és a III. osztályban pedig félidejéhez ért a csapatbajnokság. E heti történések, partik és helyzetjelentés. »»

Csapatmustra – csb 4. forduló

Bozzai Bence, Gulyás Dániel - 2016. október 9.
Túl vagyunk a csapatbajnokság harmadán, legalábbis azok, akiknek nincs halasztott meccsük hátra, a rájátszásos osztályokban már csak három forduló van az alapszakasz végéig. A legtöbb divízióban olyan szoros az állás, hogy sok csapat számra még lehet eső, lehet hó. »»

Csapatmustra – csb 3. forduló

Gulyás Dániel, Bozzai Bence - 2016. október 1.
Az I/A-ban a sok elmaradt meccs miatt nem tiszták még az erőviszonyok, de lejjebb is változatos képet mutatnak a bajnoki osztályok. E héten is értékeljük a friss eredményeket, tippelünk egy-egy jövő heti mérkőzésre, és megidézünk pár érdekes partit. »»

Az úgy történt – csb I/A 2. forduló

Fazekas Gergely - 2016. szeptember 27.
A gyáva oroszlán becsönget. Az első partiban Kelet–Nyugaton 5 treffet vagy 3 szant célszerű játszani. Már ha sikerül megtalálni… »»

Csapatmustra – csb 2. forduló

Bozzai Bence, Gulyás Dániel, Kovács Gergely - 2016. szeptember 24.
Sok halasztással indult a bajnokság, de mostantól már talán felveszik az utazótempót a csapatok. Jó pár érdekességgel szolgált a második játékhét is, szokásunk szerint elemezzük a történéseket, megpróbálunk a jövőbe látni (legalábbis a jövő hétig), és felidézünk egy-(két) partit minden osztályból. »»

Csapatmustra – csb 1. forduló

Bozzai Bence - 2016. szeptember 18.
Elkezdődött a bajnoki szezon, túl vagyunk a csapatbajnokság első fordulóján. Sorozatunkban szokásunkhoz híven feldolgozzuk a friss történéseket, szót ejtünk a csapatösszeállítások terén tapasztalható változásokról, megdörzsöljük a jövőbe látó gömbünket, és pár parti is terítékre kerül. »»

IMPulzus – IMP-bajnokság 2016

Gulyás Dániel, Bozzai Bence - 2016. június 6.
„Véget vetnek a zenének, és hazamennek a legények”… Állj! Senki ne induljon sehova. A bajnoki szezonnak ugyan vége, de most jön az IBBF, utána pedig az oly régóta várt budapesti Európa-bajnokság – az izgalmak tehát fokozódnak! Sőt, hétfőn és kedden BAM-csapatverseny a Böszörményi úton, mintegy levezetésként. Most előbb azonban megnézzük, hogyan végeztek az esélyesek, milyen meglepetések történtek a végső helyezések közt, valamint természetesen a hét partija sem maradhat el egyik osztályban sem. »»

IMPulzus – IMP-bajnokság 8. játékhét

Gulyás Dániel, Bozzai Bence - 2016. május 28.
Az utolsó forduló következik, tehát az izgalmak a tetőfokra hágtak! A hátralévő 32 leosztás fogja eldönteni, kik lesznek a bajnokok, illetve dobogósok, valamint a feljutás és a kiesés is eldől tehát. Most, hogy kellően felkorbácsoltuk az indulatokat, lássuk, mi történt a hetedik, és mi várható a nyolcadik játéknapon! »»

IMPulzus – IMP-bajnokság 7. játékhét

Gulyás Dániel, Bozzai Bence, Kovács Gergő - 2016. május 22.
Hat kanyaron vagyunk túl, innen már nehéz a jelenlegi pozíción sokat javítani – rontani persze még lehet. Ezúttal is megnézzük, hogy állnak a tabellák, lesznek-e nagy rangadók, és természetesen jön minden osztályban egy-egy érdekes parti elemzése is. »»

335 cikk