Bridzsélet - Bajnokságokról

340 cikk

Csapatmustra – csb 10. forduló

Bozzai Bence, Gulyás Dániel - 2016. november 27.
A IV. osztály már véget ért, a bajnok a Kaskad lett, a másik feljutó a Budaörs, osztályozót játszhat a Szeniorok. Az I/A-ban a GAMAX-ra vár még egy meccs, de már biztosan bajnok, a Royston pedig tuti második, de a többi osztályban szoros az élmezőny. Az utolsó forduló következik. »»

Csapatmustra – csb 9. forduló

Bozzai Bence, Gulyás Dániel - 2016. november 20.
Az utolsó előtti fordulóban már a végső helyezkedések zajlanak a csapatbajnokságon. Ezen a héten is lesz pár rangadó, és persze egyre nő az izgalom a feljutások és a kiesések miatt. »»

Csapatmustra – csb 8. forduló

Bozzai Bence, Gulyás Dániel - 2016. november 13.
Még három forduló van hátra a csapatbajnokságból. Egyik osztályban sem alakultak még ki akkora különbségek, hogy ne legyen érdekes a végjáték, szóval izgatottan várjuk, mit hoznak az utolsó mérkőzések. »»

Csapatmustra – csb 7. forduló

Bozzai Bence, Gulyás Dániel - 2016. október 30.
Az őszi szünet előtt lementek az alapszakasz meccsei a középső két osztályban, legfölül pedig a címvédő GAMAX úgy szárnyalt eddig, hogy innen már aligha száll el a győzelme. Nézzük a hetedik forduló történéseit pár érdekes partival fűszerezve! »»

Az úgy történt – csb I/A 6. forduló

Fazakas Gergely - 2016. október 27.
...hogy a nagyobb lap kisebb lett volna. Az I/A 6. fordulójában a lapok nekünk, Kelet–Nyugatnak kedveztek. »»

Csapatmustra – csb 6. forduló

Gulyás Dániel, Bozzai Bence - 2016. október 22.
Az I/B-ben és a II. osztályban tetőfokára hágnak az izgalmak, hiszen a héten dől el, kik melyik házba jutnak, utána ott négyfordulós rájátszások következnek. Izgalomban persze a másik két osztályban sincs hiány. »»

Csapatmustra – csb 5. forduló

Bozzai Bence, Gulyás Dániel - 2016. október 15.
A rájátszásos divíziókban közel az alapszakasz vége, az I/A-ban és a III. osztályban pedig félidejéhez ért a csapatbajnokság. E heti történések, partik és helyzetjelentés. »»

Csapatmustra – csb 4. forduló

Bozzai Bence, Gulyás Dániel - 2016. október 9.
Túl vagyunk a csapatbajnokság harmadán, legalábbis azok, akiknek nincs halasztott meccsük hátra, a rájátszásos osztályokban már csak három forduló van az alapszakasz végéig. A legtöbb divízióban olyan szoros az állás, hogy sok csapat számra még lehet eső, lehet hó. »»

Csapatmustra – csb 3. forduló

Gulyás Dániel, Bozzai Bence - 2016. október 1.
Az I/A-ban a sok elmaradt meccs miatt nem tiszták még az erőviszonyok, de lejjebb is változatos képet mutatnak a bajnoki osztályok. E héten is értékeljük a friss eredményeket, tippelünk egy-egy jövő heti mérkőzésre, és megidézünk pár érdekes partit. »»

Az úgy történt – csb I/A 2. forduló

Fazekas Gergely - 2016. szeptember 27.
A gyáva oroszlán becsönget. Az első partiban Kelet–Nyugaton 5 treffet vagy 3 szant célszerű játszani. Már ha sikerül megtalálni… »»

340 cikk