Bridzs Európa-bajnokság 2016, Budapest

82 cikk

Gyerünk, fiúk, szép volt, lányok! – Eb 2016 2. nap

András Imre, Kovács Gergely - 2016. június 17.
Amilyen jól kezdődött, ugyanolyan jól folytatódott a magyar nyílt csapat számára az Európa-bajnokság a Groupama Arénában, a teljes nap viszont kevésbé sikerült, így nyolc forduló után 12. a válogatott. Befejeződött a női páros selejtezője, a Fischer Brigitta–Ormay Krisztina pár az 5. helyen a szombati 24-es döntőbe jutott. »»

Első Eb, második nap – Villáminterjú Fischer Brigittával

Takács Vivien - 2016. június 17.
Fischer Brigittával, a budapesti Európa-bajnokságon a női páros és csapat egyik tagjával, a verseny kártyáinak tervezőjével beszélgettünk élete első felnőtt Eb-jének második napján az ebédszünetben. Mivel a párosversenyben a tizedik helyen álltak ekkor, jó esélyük volt a szombati huszonnégyes döntőbe jutásra.
»»

Ínyenc fogások ebédre VI. 17. – Eb 2016

András Imre - 2016. június 17.
Első nap a bemelegítés ideje. Talán úgy gondolnánk, a játékosok lámpalázzal ülnek le, és először óvatosan felmérik egymás erejét. Nem, rögtön belevágnak, óriási koncentrációval hozzák a jó partikat. Legalábbis a mieink. A 2. leosztásban Hegedűs Gál megcsillogtatta tehetségét, és az elemző program által maximálisan 2 szant teljesíthető felvételben a bemondott 3 szant hazahozta. »»

Remek kezdés! – Eb 2016 1. nap

Kovács Gergely - 2016. június 16.
Jól kezdte a nyílt válogatott az Európa-bajnokságot a Groupama Arénában, és négy fordulót követően az ötödik helyen áll a 37 csapat versenyében. A női párosversenyen két magyar pár indult, itt a női csapatversenyben is érdekelt Fischer Brigitta és Ormay Krisztina kiváló kezdés után 51 százalékkal a középmezőny elején foglal helyet a selejtezők félidejében. »»

Ínyenc fogások ebédre XII. – Kezdődik az Eb!

András Imre - 2016. június 16.
Kis kurzusunk végére értünk (azaz dehogy, holnap már a friss partik között igyekszem ínyenc fogást találni!). Lépjünk vissza az időben, és zárjuk egy kis humorral. A következő történeteket, vicceket az akkori idők újságjaiból válogattam. »»

Európa-bajnoki kisokos

Kovács Gergely - 2016. június 15.
Csütörtökön 10 órakor kezdődik a Groupama Arénában az Európa-bajnokság. Mi lesz a lebonyolítás? Hol lehet követni a versenyt? Mit hol találni? Ki milyen rendszert játszik? Mi a magyarok programja? Megannyi kérdés – megannyi válasz, itt, egy helyen. »»

Itt vannak!

Kovács Gergely - 2016. június 13.
Megérkeztek az Eb-kellékekkkel tömött kaminok, elkezdődött a versenytermek berendezése, már Budapesten az EBL vezérkara, túl vagyunk a sajtótájékoztatón, és a gyerekek élő adásban próbálták ki az Eb-kártyákat. Csütörtökön kezdődik az 53. bridzs Európa-bajnokság a Groupama Arénában. A sajtótájékoztatón készült fotókból galéria látható az Európa-bajnokság Faceboook-oldalán. »»

Élő videoközvetítés a hétfői sajtótájékoztatóról

Kovács Gergely - 2016. június 12.
Június 13-án, hétfőn délelőtt 11 órakor kezdődik az Európa-bajnokság sajtótájékoztatója a Groupama Arénában. Az eseményt élőben lehet követni az interneten. »»

Ottlik kiállítás megnyitó az iF-ben

Kovács Gergely - 2016. június 9.
Az iF Bridzs-sziget eseménysorozat keretében az 53. Budapesti Bridzs Csapat Európa-bajnoksághoz kapcsolódva Ottlik Géza bridzs szakírói munkásságát, bridzsezéssel való kapcsolatát és a bridzs játék hagyományait bemutató kiállítási anyagot állított össze Nemes Péter szobrászművész. »»

Fókuszban a magyar lányok

Kovács Gergely - 2016. június 6.
A jövő csütörtökön kezdődő budapesti Európa-bajnokságon a magyar női válogatottat erősítő Fischer Brigitta és Els Toutenel a Magyar Krónikában. »»

82 cikk